Globeteam køber AMConsulting

Konsulenthuset Globeteam har opkøbt selskabet AMConsulting, som siden 2008 har opbygget et blomstrende konsulenthus, der har specialiseret sig i løsninger til statslige og selvejende institutioner inden for økonomi, HR og IT-systemer.

Konsulenthuset Globeteam har opkøbt selskabet AMConsulting, som siden 2008 har opbygget et blomstrende konsulenthus, der har specialiseret sig i løsninger til statslige og selvejende institutioner inden for økonomi, HR og IT-systemer.

Alle leverancer og aftaler med vores kunder fortsætter uændret. Aftaler med samarbejdspartnere fortsætter ligeledes uændret. Vi vil i den kommende periode være i dialog med kunder og samarbejdspartnere.

Ifølge CEO i Globeteam Claus Moldow er opkøbet et perfekt supplement til Globeteams eksisterende forretning.

Vi har længe haft et ønske om at styrke vores ydelsespalette inden for de områder, hvor AMConsulting er stærke – altså løsninger inden for økonomi- og HR-styring til statslige og selvejende institutioner. Samtidig får vi nu nogle ombord med solid erfaring og indsigt i økonomi- og HR-styring i den statslige sektor, herunder universiteter, professionshøjskoler og øvrige selvejende institutioner. AMConsulting har allerede bevist styrken i det danske marked, og som vi nu har en ambition om at brede ud i hele Norden og som dermed kan styrke den vækstrejse, vi allerede har sat gang i.” siger Claus Moldow.

AMConsulting blev stiftet i 2008 af Arne E. Jensen og Martin V. Olsen. De to fortsætter begge som chefer i AMConsulting under Globeteams ejerskab, ligesom en del af aftalen er, at de træder ind i ejerkredsen i Globeteam.

Vi er selvfølgelig utrolig glade for, at vi nu bliver en del af et langt større set up. Det betyder, at vi i endnu højere grad kan udvikle de ydelser, som vores kunder i stigende grad efterspørger. Og så har vi med glæde konstateret, at vi har et meget stort værdifællesskab med Globeteam, og det er helt afgørende for, at dette bliver en succes.” siger Martin V. Olsen.

Han fortæller sammen med Arne E. Jensen, at AMConsulting indtil videre fortsætter under samme navn og på samme adresse.

Der er ingen overlap mellem de to selskaber. Så det er en vækstøvelse, vi står overfor, hvor to plus to meget gerne skulle blive til fem eller mere. Vi glæder os helt utroligt meget til at få integreret alle medarbejderne i de to selskaber. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det her bliver super godt.” siger Claus Moldow.

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for Business consulting, infrastruktur, udvikling og cyber- og informationssikkerhed. www.globeteam.com

Eksempler på samarbejder