Karriere

i AMC

Høj faglighed og fokus på kundens behov

Vi gør altid meget ud af at finde de helt rigtige profiler, når vi ansætter i AMC. Der skal både være plads til de høje faglige ambitioner, til løbende udvikling og til at have det sjovt undervejs. Vi går efter at opbygge langvarige relationer – både med ansatte og kunder.

Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere har mange forskellige uddannelser og erfaringer, men de har typisk selv arbejdet på statslige arbejdspladser i en årrække, som chefer eller konsulenter.

Læs mere

Vores historie

De to partnere Arne Jensen og Martin Vesterskov Olsen startede AMC i 2008. Siden er virksomheden vokset markant, og har udvidet opgaveporteføljen til både økonomistyring, HR, systemer og undervisning.

Læs mere

Aktuelle jobs

Job i AMC

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket. Når der kommer ledige stillinger, vil de blive slået op herinde.

Gode muligheder og rammer

Vi bygger vores virksomhed på et ønske om at danne langvarige relationer – med kunder og medarbejdere. Derfor kan du regne med, at der løbende er fokus på din udvikling i rollen som konsulent, på dine kompetencer og muligheder for at blive løftet til et højere niveau gennem nye opgaver, kollegial feedback og uddannelse. AMC har fire konsulent-niveauer: juniorkonsulent, konsulent, seniorkonsulent og chefkonsulent.

Du skal forvente at arbejde en del i perioder med mange opgaver. Samtidig er der hele året rundt fokus på din trivsel og på, at det hele skal hænge sammen for dig – både jobbet og fritiden.

Det med at have det sjovt er noget, vi tager helt alvorligt. Vi laver en hel del sociale aktiviteter og griner gerne godt og højt sammen også når der er tryk på.

Konsulent i AMC

Vi gør altid meget ud af at finde de helt rigtige profiler, når vi ansætter i AMC. Der skal både være plads til meget høje faglige ambitioner og til at have det sjovt undervejs.

Vi lægger stor vægt på, at din faglighed inden for økonomistyring, HR og it-systemer i staten er helt i top. Og så skal du tænde mere på at gøre en helt konkret forskel for kunden end på skrive store rapporter.

Du skal også have lyst til at samarbejde bredt med kolleger og kunder, der har en faglighed og en tilgang, der er forskellig fra din egen. Det er vores erfaring, at koblingen af forskellige kompetencer og tilgange giver de bedste resultater.

Tag kontakt

Vi bruger et rekrutteringsfirma til at hjælpe os i rekrutteringsprocessen. De kender AMC’s opgaver og behov og screener mulige kandidater forud for jobsamtaler. Vi benytter os også af test i rekrutteringsprocessen, personlighedstest og en kognitiv test.

Hvis du gerne vi høre mere om AMC, er du velkommen til at kontakte teamleder Martin V. Olsen.

Martin V. Olsen
Teamleder
+45 30 71 44 11
mvo@amconsulting.dk