Kompetenceudvikling – en til en

Gør som Børnerådet, opbyg kompetencer gennem virtuel sidemandsoplæring med AMC. Hos AMC tilbyder vi konkret sparring på netop jeres opgaver og behov. Uanset om du er alene, eller I er en mindre gruppe, kan vi tilbyde virtuel sidemandsoplæring og sparring.

Kompetenceudvikling – en til en

Gør som Børnerådet, opbyg kompetencer gennem virtuel sidemandsoplæring med AMC. ”Jeg er så glad for at have disse online møder med Lili. Vi mødes virtuelt 1-2 gange om ugen efter behov og gennemgår emner, som vi sammen fastlægger. Nogle gange med fast dagsorden, og andre gange stiller jeg bare spørgsmålene på dagen. Indholdet skræddersyes præcis til mine behov. Det er en undervisningsform, hvor jeg i turbofart får sparring til at tackle netop de udfordringer, som jeg står med her og nu. Jeg får en masse viden og samtidig hygger vi os.” Kirsten Lund Jensen, Børnerådet

Sidemandoplæring

Hos AMC tilbyder vi konkret sparring på netop jeres opgaver og behov. Uanset om du er alene, eller I er en mindre gruppe, kan vi tilbyde virtuel sidemandsoplæring og sparring.

På billedet giver Lili Quach sparring og kompetenceudvikling til Kirsten Lund Jensen hos Børnerådet gennem virtuel sidemandsoplæring. De taler bl.a. om:

  • Hverdagens driftsopgaver, som budgetopfølgning og udgiftsopfølgning
  • Tips og tricks i Navision Stat og gode råd til hvor de kan indhente mere viden om opgaverne
  • Øvrige emner fx hvordan man fremsøger data til aktindsigt, gennemgang af årsrapport samt statens kontoplan mv.

Eksempler på samarbejder