Niels Hedemand Jensen

Seniorkonsulent

Mobil +45 22 20 05 01

Niels hjælper vores statslige kunder med en bred pallette af opgaver indenfor regnskab, økonomistyring og rapportering, herunder opsætning og brug af Navision Stat indenfor: Finans, bank, debitor, kreditor, sag, lager og er særlig stærk inden for anlæg og moms. Han er samtidig en del af vores underviserteam – både i Navision Stat og i Statens Budgetsystem (SBS).

Niels kan udføre driftsopgaver, controlling, rådgive og spare omkring anvendelse af de fællesstatslige systemer og den statslige regnskabspraksis. Han hjælper med at analysere og optimere processer og arbejdsgange med blik for helheden.

Niels har stor erfaring med økonomistyring i staten og statslig regnskabspraksis. Siden 1988 har han arbejdet med alt fra helt konkrete driftsopgaver i bogholderi og lønfunktion på statslige arbejdspladser, til undervisning og generel support i Navision Stat hos f.eks. Statens Administration og Moderniseringsstyrelsen.

Niels møder opgaver og udfordringer med stor sikkerhed, ro og overskud og trækker gerne på sit store erfaringskatalog, samtidig med at han gerne kaster sig ud i nye opgaver hos vores kunder.

Niels har en HD i regnskab og økonomistyring.

W3Schools