Om os

AMC er en del af Globeteam. Vi rådgiver og udvikler løsninger inden for økonomi- og HR-styring til statslige institutioner og selvejere.

Vi kender vilkår, systemer og regler i staten

Vi kender de statslige institutioner rigtig godt igennem vores opgaveløsning, og fordi konsulenterne i AMC har erfaring som tidligere chefer eller medarbejdere i statens økonomi- og HR-afdelinger. Vi kender derfor rammevilkårene, reglerne og systemerne, og vi leverer løsninger, der virker på den enkelte institution, for ledere og medarbejdere.

Vi løser opgaver inden for økonomi- og HR-styring på alle niveauer i institutionen. Vi kan særligt bidrage i forbindelse med systemudvikling og -implementering, styringsmodeller, analyser, ledelsesinformation, projektledelse, procesoptimering samt drift og interim.

Vi arbejder
for stat og selveje

Vi bruger vores viden om de statslige regler, de statslige it-systemer og om forretningsprincipper til at skabe en effektiv økonomi- og HR-styring, der understøtter de overordnede mål og kerneopgaverne i den enkelte institution.

Arkitekter, rådgivere og håndværkere

  • Som arkitekter udformer vi styringsmodeller f.eks. via design af registreringsrammer for økonomistyring, og opsætning af parametre i tidsregistreringssystemer.
  • Som rådgivere hjælper vi f.eks. med at implementere nye statslige it-systemer på den enkelte institution – både økonomi- og HR-systemer.
  • Som håndværkere leverer vi konkrete it-løsninger til økonomifunktionen, og vi bygger ledelsesinformation for økonomi og HR i Statens BI eller andre systemer.

Vi kan godt levere den hurtige opgaveløsning, når der er brug for det, men vi har tradition for at etablere langvarige relationer til vores kunder, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service.

Konsulent i AMC

Vil du gerne vide mere om, hvordan det er at være konsulent i AMC?

Det tror vi på

  • Kompromisløs høj kvalitet og service – hver gang
  • Samarbejde og langvarige relationer – med vores kunder, samarbejdspartnere og ansatte
  • Et klart afsæt i kundens virkelighed – vi kommer selv fra den virkelighed
  • Godt håndværk – vi vil se, at tingene virker i praksis
  • Det skal være sjovt at gå på arbejde – også når der er travlt

Teamledere i AMC

Tilbage i 2008 så to tidligere studiekammerater muligheder i at gå sammen om at yde rådgivning til statslige institutioner og selvejere. Arne E. Jensen og Martin V. Olsen grundlagde AMConsulting ud fra et ønske om at kombinere deres særlige kompetencer inden for henholdsvis system- og regelkendskab, projektledelse og økonomistyring.

Siden er AMC vokset markant, og vi hjælper statslige og selvejende institutioner inden for økonomi, HR og it-systemer.

Fra den 1.4.2022 er AMC en del af Globeteam – et større it-konsulenthus, hvor AMC udgør et selvstændigt forretningsteam. Læs mere om Globeteam.

Arne E. Jensen
Teamleder
+45 22 20 24 87
aej@amconsulting.dk
Martin V. Olsen
Teamleder
+45 30 71 44 11
mvo@amconsulting.dk

Mød vores konsulenter

Arne E. Jensen

Teamleder
+45 22 20 24 87
aej@amconsulting.dk

Martin V. Olsen

Teamleder
+45 30 71 44 11
mvo@amconsulting.dk